ΤΙ ΘΕΛΩ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

 το κοτόπουλο, το ξεπλένουμε καλά. .
Βάζουμε στην κατσαρόλα νερό ως τη μέση και 1 περίπου φλυτζάνι λάδι. Ανάβουμε το μάτι.Προσθέτουμε το κοτόπουλο και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βάζουμε το μάτι στο τέρμα.
Όταν αρχίσει να αφρίζει, κατεβάζουμε το μάτι στα 4/12. Το αφήνουμε για 3 περίπου ώρες (αν έχουμε απλή κατσαρόλα) ή τους χρόνους που έχει η χύτρα ταχύτητάς μας.
Όταν περάσει ο χρόνος, βγάζουμε το κοτόπουλο σε μία πιατέλα.
Το νερό δεν το πετάμε. Ξανανεβάζουμε τη θερμοκρασία μέχρι να κοχλάσει.Προσθέτουμε μία μικρή κούπα ρύζι για σούπες. Ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε περίπου στα 5/12. Κλείνουμε το καπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου