Ψημένα κάστανα σε κόκκινο κρασί
350 γρ κάστανα,
3 dl γλυκό κόκκινο κρασί ή λευκό
Προετοιμασία
Με την άκρη μαχαιριού χαράσουμε τα κελύφη των κάστανων με μια οριζόντια τομή στο πίσω μέρος του καθενός. Τα τοποθετούμε στο ειδικό διάτρητο τηγάνι στο μάτι της κουζίνας σε δυνατή φωτιά, ή σε ένα ταψί στο φούρνο, (ή στο τζάκι), στους 180β για περίπου 30 λεπτά. Αφαιρέστε τα κάστανα από το φούρνο ή τη φωτιά και τα ξεφλουδίζετε όσο ακόμα είναι ζεστά, προσέχοντας να τα αφήνετε ολόκληρα. Τα μοιράζετε σε τέσσερα μεγάλα ποτήρια και τα καλύπτετε με κόκκινο κρασί ή, αν προτιμάτε, με το άσπρο. Σερβίρετε αμέσως.
ΓΙΩΡΤΙΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου