Για το αυγολέμονο
- Στραγγίζουμε το ζουμί από τους ντολμάδες μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα.
- ιαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το ζουμί του φαγητού.
- Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με τον χυμό των λεμονιών.
- Με ένα κουτάλι προσθέτουμε σιγά σιγά ζουμί από το φαγητό.
- Δένουμε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το αυγολέμονο με τους ντολμάδες και αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση.
- Βγάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου