ΤΙ ΘΕΛΩ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Εκτέλεση:
  • Κόβετε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια. Τον ξαλμυρίζετε σε άφθονο νερό που αλλάζετε 4-5 φορές για 8-10 ώρες.
  • Τον στραγγίζετε και τον σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τον τηγανίζετε την επομένη σε ένα φλιτζάνι καυτό ελαιόλαδο, αφού προηγουμένως τον έχετε αλευρώσει.
  • Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι. Ρίχνετε τα υπόλοιπα χόρτα ψιλοκομμένα μαζί με την ντομάτα. Προσθέτετε ένα φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 35 λεπτά.
  • Πριν ψηθούν τελείως, με ένα κουτάλι κάνετε λίγο χώρο ανάμεσα στα χόρτα και ρίχνετε τον τηγανητό μπακαλιάρο. Δεν ανακατεύετε καθόλου, απλά πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου